Werf nieuwe leden tijdens de Nationale Sportweek!

9 juli 2020

In september start Albert Heijn weer met de Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. Ook de watersport doet hieraan mee. Geef als vereniging alvast je interesse door en voeg je proefles of introductie vanaf 10 augustus toe aan Clubbase. 

Albert Heijn gaat in de periode van 14 t/m 27 september 2020 promotie doen voor de AH Sportactie. Bij het boodschappen doen ontvangt iedereen in de AH-app sportvouchers die ze tussen 14 september en 25 oktober kunnen inwisselen voor een sportactiviteit, zoals zeilen, kanovaren, windsurfen, suppen of kitesurfen. Zodra iemand een boeking heeft gedaan bij jouw vereniging voor een proefles of introductie ontvang je daar automatisch een mailtje van met alle gegevens.


Voeg je proefles of clubactiviteit vanaf 10 augustus toe!

Albert Heijn promoot de AH Sportactie tussen 14 en 27 september. Het is belangrijk dat je jouw verenigingsaanbod voor die tijd op het platform Clubbase staat! Clubbase is bereikbaar vanaf 10 augustus, maar meld je hier alvast aan als je geïnteresseerd bent in de AH Sportactie.

Tip: bied na de AH Sportactie altijd een vervolgles aan zodat men eerder terugkomt voor een verdere kennismaking.


Meer informatie en aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de sportactie? Meld je dan aan via de link https://clubbase.nl/sportactie  Zo mis je niks aan informatie en ontvang je filmpjes en tips om jouw sportaanbod volgeboekt te krijgen.

De partners van het Watersportverbond