Zoek, vind en meld je aan als vrijwilliger wedstrijdcomité!

Heb jij binnen je eigen vereniging wel of niet genoeg vrijwilligers om een wedstrijd mogelijk te maken? Wij kunnen daarbij helpen.

26 november 2020

Vrijwilligers. Een vereniging vaart er op en het is niet altijd eenvoudig ze voor de vele taken waar zij voor worden ingezet, te vinden. Neem bijvoorbeeld het organiseren van wedstrijden. Heb jij binnen je eigen vereniging wel of niet genoeg vrijwilligers om een wedstrijd mogelijk te maken? Wij kunnen daarbij helpen.   


Zoek geschikte vrijwilligers via het verenigingsportaal

Via het verenigingsportaal van het Watersportverbond kan iedere aangesloten vereniging binnen het eigen ledenbestand gekwalificeerde personen zoeken en vinden, en vervolgens benaderen voor een evenement. Elke vereniging heeft een eigen inlogcode voor toegang tot het portaal.

Comité niet compleet? Neem contact met ons op.

Het Watersportverbond kan ook in overleg op zoek gaan naar gekwalificeerde personen in haar bestand om een wedstrijdcomité compleet te maken. Neem in dat geval contact met ons op door te mailen naar wedstrijdsport@watersportverbond.nl

 

Meld je aan als vrijwilliger 

Wil jij je als (gekwalificeerde) vrijwilliger beschikbaar stellen voor een (inter)nationaal evenement of ben je een event dat op zoek is naar officials / vrijwilligers? Meld jezelf of je evenement dan bij ons aan via dit formulier. * Is je aanmelding niet meer relevant dan ontvangen wij graag je afmelding via Klik hier voor meer informatie over het organiseren van wedstrijden.

 

Nog niet gekwalificeerd? Volg dan de gratis opleiding tot official!

Weet je niets af van een wedstrijdcomité, maar wil je snel (en gratis) de basis leren? Ga dan naar www.watersportacademy.nl en volg een van de cursussen tot club official.

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport

De partners van het Watersportverbond