Ingebruikname Mijn.Watersportverbond goed verlopen

10 november 2022

Ingebruikname Mijn.Watersportverbond goed verlopen

Op dinsdag 1 november is het nieuwe administratiesysteem Mijn.Watersportverbond met succes in gebruik genomen. Wij hebben veel positieve reacties gehad evenals feedback met punten voor verbetering. Daar zijn wij heel blij mee, blijf dat dus vooral doen!


Waarom inloggen met een privé e-mailadres?

Vanaf nu is het makkelijker om in te loggen, gegevens te actualiseren en leden door te geven. De belangrijkste verandering is dat de algemene login van de vereniging is vervallen. Als bestuurder log je nu in met je privé e-mailadres en heb je toegang tot zowel je eigen gegevens als die van de vereniging. Voorheen was er een inlognaam en wachtwoord die door meerdere personen werd gebruikt om in de verenigingsomgeving in te loggen.  Hiermee verhoog je de kans het zicht te verliezen op wie toegang heeft tot de ledengegevens. Door in te loggen met een privé e-mailadres is de veiligheid in de omgang met persoonsgegevens beter gewaarborgd en voldoet het nieuwe administratiesysteem beter aan de Wet Algemeen Verordening Gegevensbescherming (AVG).  De communicatie vanuit het Watersportverbond blijven wij versturen naar de bestuurders-mailadressen.


Lukt het niet om in te loggen?

Lukt het niet om in te loggen omdat er bijvoorbeeld geen privé e-mailadres bij ons bekend is van de bestuurders? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar vereniging@watersportverond.nl.


Koppeling met administratiesysteem van de vereniging

Verenigingen met e-Captain als eigen administratiesysteem hebben nu een directe koppeling met Mijn.Watersportverbond waardoor wijzigingen automatisch worden doorgevoerd. We zijn in contact met andere systemen om een vergelijkbare koppeling te realiseren.


Mijn.Watersportverbond voor wedstrijdsporters

Certificaat- en licentiehouders kunnen vanaf nu makkelijker hun gegevens inzien en online certificaten en licenties aanvragen. Naar de toekomst toe breiden we de functionaliteiten verder uit, zoals voor opleidingen en het internationaal certificaat pleziervaartuigen (ICP).

Deel dit artikel:

Ingebruikname Mijn.Watersportverbond goed verlopen