Meer goed opgeleide kano trainer/coaches op jouw vereniging? Volg de opleiding

8 februari 2024

Meer goed opgeleide kano trainer/coaches op jouw vereniging? Volg de opleiding 

Zou jouw vereniging graag beschikken over meer goed opgeleide kanotrainers en coaches? Op donderdag 29 februari start een nieuwe opleiding tot kanotrainer/coach. Ken jij leden die hier in aanmerking voor komen en interesse hebben? Maak ze attent op deze opleiding.

Kanotrainer/coach
Met de opleiding kanotrainer/coach ontwikkel je vaardigheden om training te geven. Je verdiept je in de techniek en tactiek, leert oefenstof maken, een jaarprogramma te ontwikkelen en alle zaken rondom je trainingen efficiënt en veilig te regelen. Zo word jij zelfstandig trainer en kan je mensen kennis en vaardigheden bijbrengen zodat ze beter en met plezier kunnen wedstrijdsporten. 

Voor wie?
Deze opleiding is toegankelijk voor trainers in alle kano disciplines. Voorwaarde is wel dat je zelf voldoende kennis en ervaring hebt in de discipline waarin je trainer wilt worden. Dat kan doordat je zelf actief sporter bent (of bent geweest) of als je als begeleider actief bent/bent geweest. Op moment van afronden moet je minimaal 18 jaar zijn.

Wil je meer weten over de opleiding? Klik voor meer informatie op de button hieronder of neem contact op via opleidingen@watersportverbond.nl.

Deel dit artikel:

Academy

De partners van het Watersportverbond