Regels voor wedstrijdzeilen

Henk Plaatje heeft gedurende zijn actieve periode als International Judge jarenlang gebouwd aan een platform met 400 vragen en antwoorden over de Regels voor Wedstrijdzeilen. Deze vragen zijn interactief en je krijgt direct feedback op je gegeven antwoord. Op deze wijze is het meer een cursus dan een toets en wordt je keer op keer uitgedaagd om goed na te denken over de reglementaire kwesties.

In 2021 hij dit platform overgedragen aan het Watersportverbond en sindsdien maakt het deel uit van de Watersport Academy Online. In dit digitale platform vind je alle (digitale) opleidingen van het Watersportverbond.

Via deze link kom je in de Watersport Academy Online. Het systeem vraagt eerst een account aan te maken en de verplichte velden in te vullen, akkoord te gaan met de voorwaarden en privacyverklaring. Je ontvangt een validatiemail om je account te activeren. Check je spambox mocht je deze mail niet direct ontvangen.

Daarna is je account actief en heb je toegang tot Watersporttest, die je in de blauwe navigatiebalk ziet staan. Daarna staat Watersporttest onder “Mijn cursussen”.

Kijk daarna gerust eens verder rond in de Watersport Academy Online. Er zijn zeven gratis official cursussen (e-learnings) en een motorboot cursus- beschikbaar. Ook kan je als gast rondkijken in onze instructeurs-, trainers- en wedstrijdleiders-opleiding.

De partners van het Watersportverbond