Het wedstrijd seizoen staat weer voor de deur

10 maart 2022


Het wedstrijd seizoen staat weer voor de deur

Met alle versoepelingen die zijn aangekondigd gaan we een mooi vaarseizoen tegemoet. De kalenders van de verenigingen en klassenorganisaties staan alweer boordevol evenementen. Dit jaar worden veel uitgestelde jubileumevenementen gevaren naast het reguliere programma. En ook wordt het Jeugd Wereldkampioenschap in Scheveningen gevaren van 10-15 juli. Alle hens aan dek dus voor de officials en vrijwilligers om alle zeilers te voorzien van goede wedstrijden.

Op 1 april (geen grap) varen de J-80 zeilers hun ONK, het eerste (O)NK van dit seizoen.

Ook dit jaar zal het Watersportverbond haar leden ondersteunen bij de controle van de benodigde wedstrijddocumenten. Er wordt gecontroleerd op: wedstrijdlicentie, lidmaatschap van de verantwoordelijke persoon en het certificaat indien de klassenvoorschriften dat verplicht stellen.

 Verenigingen en zeilers kunnen er voor zorgen dat de controle snel en gemakkelijk verloopt:

  • Vul bij de inschrijving jouw relatienummer bij het Watersportverbond in. Zonder juist relatienummer kan de controle niet automatisch plaatsvinden
  • Voer ook de relatienummers van de bemanning in (indien van toepassing)
  • Je relatienummer kun je terugvinden op je factuur die je hebt ontvangen of door in te loggen in je eigen account op watersportverbond.nl

Je kunt alle informatie over wedstrijddocumentatie teruglezen op onze website. Ook vind je informatie over waarom er ook alweer een licentie nodig is.

 

Samen houden we de sport goed georganiseerd en betaalbaar!

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen Wedstrijdsport kano & suppen

Partners