Update ontwikkelingen Mijn.Watersportverbond

9 maart 2023

Update ontwikkelingen Mijn.Watersportverbond

Sinds 1 november 2022 is het nieuwe administratiesysteem Mijn.Watersportverbond in gebruik genomen en worden er dagelijks verschillende gegevens verwerkt. Al 75% van de aangesloten verenigingen hebben ingelogd in Mijn.Watersportverbond of via een koppeling met e-Captain de ledengegevens geupdate. Daarnaast is de verlenging van de wedstrijdlicenties en -certificaten middels het nieuwe proces uitgevoerd en zijn er al 67% van de wedstrijdsporters middels een licentie gereed voor het volgende wedstrijdseizoen.

Diploma's downloaden

De ontwikkeling van Mijn.Watersportverbond is ook na 1 november nog in volle gang. Zo is het is nu ook voor leden mogelijk om in Mijn.Watersportverbond te kunnen zien welke kwalificatie zij hebben behaald bij het Watersportverbond of bij de Watersportacadamy en kunnen ze hun diploma direct downloaden.

Kwalificaties checken

Bestuurders van een vereniging kunnen eenvoudig binnen Mijn Organisatie - Leden met diploma zien welke leden over welke kwalificaties beschikken. Hiermee kan de vereniging bijvoorbeeld zien wie zij kunnen benaderen voor verenigingsactiviteiten waar zij een instructeur of tourleider voor nodig hebben. Of is het inzichtelijk welke leden kunnen ondersteunen in de organisatie van wedstrijden middels hun official diploma’s.

Wedstrijden

Naast het inzicht in bijvoorbeeld leden met kwalificaties tot officials is het, voor verenigingen actief binnen de wedstrijdsport, mogelijk om onder Mijn Organisatie - Wedstrijdsport meer informatie te vinden. Hier kunnen zij inzien welke wedstrijden de vereniging organiseert en in onze wedstrijdkalender zijn opgenomen. Ook kunnen zij inzien welke leden dit jaar actief zijn binnen de wedstrijdsport middels het overzicht van Leden met actieve licentie. Ten slotte kan de vereniging zijn leden feliciteren met het behalen van een podiumplaats door het overzicht Uitslagen van actieve leden in Mijn Organisatie - Wedstrijdsport.

Internationaal Certificaat voor Pleziervaartuigen

De actuele ontwikkelingen van Mijn.Watersportverbond focussen zich op het proces van het ICP, waarbij booteigenaren vanaf halverwege dit voorjaar het Internationaal Certificaat voor Pleziervaartuigen in het nieuwe administratiesysteem Mijn.Watersportverbond eenvoudiger kunnen aanvragen.

Problemen met inloggen?

Mocht je nog geen kijkje hebben genomen in Mijn.Watersportverbond omdat je problemen ondervindt met het inloggen, dan helpen wij graag verder. Stuur dan een e-mail naar info@watersportverbond.nl. Ook feedback op de huidige functionaliteiten in Mijn.Watersportverbond ontvangen wij graag op tech@watersportverbond.nl

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Verenigingen

De partners van het Watersportverbond